Food

Personaliseer je schort met een logo!

Hoewel mooie schorten leuk zijn, wil je natuurlijk iets meer gepersonaliseerd hebben. Dat als je er naar kijkt je ook echt denkt: ja, die is van mij! Dit kan natuurlijk voor privé gebruik, maar ook als bedrijf. Je wilt daarom een schort met logo. Xapron kan je helpen met het personaliseren van je leren schort. Want zij begrijpen als geen ander dat een schort niet compleet is zonder een logo. Het is immers erg stoer om een schort met logo te hebben.

Als je je schort wilt personaliseren dan zijn er twee mogelijkheden. Een met naam of een met logo. Daarnaast krijg je de keuze hoe dit gedaan wordt. Ook hier zijn twee verschillende mogelijkheden. Zo kan er wat meestal gebeurt het logo of de naam op het schort worden gelaserd. Echter kan je ook kiezen voor een nieuw ontwikkelde methode waarbij je met een stempel de naam of het logo als het ware op het leer stempelt.

Nu is een gepersonaliseerde schort tof om  te hebben, maar heb je er wel eens aan gedacht om dit als cadeau te doen? Zo maak je zeker indruk omdat het echt een persoonlijk cadeau is waar niet veel mensen aan denken. Het is een mooi product waar ze levenslang plezier van hebben. Nog een voordeeltje is dat bij aankoop van een schort er een hangtag is toegevoegd met tips om je leren schort goed te onderhouden. Zo kan je heel lang genieten van je leren schort!